Mød vores team

Karin Lærke Guldbæk

Yoga instruktør

Stammer oprindeligt fra Sjælland og flyttede hertil i 2009 – få ord og sætninger har vundet sit indpas igennem årene, men jeg holder stadig på den sjællandske klang i stemmen.

Uddannet kontorassistent og arbejder som økonomiassistent ved Nobia Danmark A/S (HTH Køkkener) i Ølgod. Har altid dyrket en eller anden form for sport og elsker at bevæge kroppen – igennem tiden har jeg været inde over bl.a. bordtennis, badminton og volley, men langt de fleste år er brugt på atletik.

Står for Yogaen i centeret. Du behøver ikke at kunne nå dine tæer, slå knude på dig selv, være vegetar eller kunne stå på hænder for at være med til Yoga. Yoga er til for dig og kun dig - lige der hvor DU er, og jeg guider dig trygt igennem timen, med forskellige variationer af stillingerne. Yoga er et godt supplement til din anden træning og hvis du døjer med flere småskavanker i fx ryg og nakke, vil du efter kort tid kunne mærke en forbedring. Vi laver yoga-øvelser med kombination af styrkende, strækkende og balancerende øvelser - alt sammen i roligt tempo med fokus på de gode dybe åndedrag. Jeg elsker at have et tema på mine hold – det kan være ”stærk core”, ”en sund ryg”, ”balance”, ”god fordøjelse”, ”flow” etc.

Fun fact: "Sjællandsmester i boldkast" 

 

Uddannelse

Yogainstruktør

Basis i koreografi

Puls & styrke instruktør