Faciliteter

Lokalerne

Pure Performance Fitness er et center på 640 kvm, centralt beliggende i Tarm med gode muligheder for tilkørsel udefra. Lokalerne er helt nyistandsatte fra ende til anden, lyse og rummelige, der er dejlig højt til loftet og vi har sikret os bedste mulig ventilation i de forskellige afdelinger af centeret, så luften bliver skiftet mest optimalt. Dermed sikrer vi dig et godt og dejligt indeklima at træne i, hvad enten det er i Indoor Bike salen, rundt i fitness området eller i holdsalen!


Technogym Artis

I Pure Performance Fitness har vi sat høje krav til vores udstyr samt satset på at fremtidssikre os bedst muligt, så du vil kunne opsamle dine data samt følge din træningsudvikling nøje. 

Til kredsløbsudstyr samt diverse styrkemaskiner har vi valgt toplinjen fra Techonogym – Artis. Her kan du benytte dig af enten din smartphone eller Technogyms nøgle i din træning, hvor du også har mulighed for at have dine træningsprogrammer og resultater liggende. Kredsløbsmaskinerne kan du på skærmen have din egen person profil samt fri adgang til internettet, hvor du helt selv kan sætte din brugerflade op og benytte dig af de uendelige muligheder!

 

Du finder bl.a. løbebånd, crosstrænere, romaskiner og en hel række styrkemaskiner fra denne serie – glæd dig til at opleve et step op i træningsudstyr. Styrkemaskiner fra denne serie giver dig de bedste forudsætninger for at kommer godt i gang med styrketræning eller tage din træning et nyt niveau. Hver maskine er udstyret med en skærm som kan guide dig i dine øvelser og sikre at du har stor nok bevægebane, det rigtige tempo i øvelsen og dermed får mest mulig ud af din træning.


PURE STRENGTH maskiner, fri vægte og kabeltræk

Pure Strength bænke og maskiner er fremstillet ved hjælp af de mest avancerede principper for ergonomi, biomekanik og biometri, og medfører naturlig bevægelse af kroppen, uden at overbelaste eller at give overdreven stress på leddene, men samtidig maksimerer de gevinsten af styrketræningen. 

Vægtbelastningerne fordeles altid jævnt og stabilt, og enhver bevægelse er styret af rammen, og lader Pure Strength maskinerne hæve niveauet i vægtløftningens kvalitet, hvilket gør bevægelserne mere fornøjelige, fordi hver bevægelse kan udføres i fuld sikkerhed.

Pure Performance Fitness klare holdning er, at vi mener alle vores medlemmer, unge som ældre, skal have gavn af at træne på disse maskiner af højeste kvalitet. Det er af vores opfattelse at, uanset hvem man er alder og køn, handler det om af få det mest effektive resultat på bedst tænkelig vis - derfor har vi valgt det bedst tænkelige udstyr til vores medlemmer.Reception, test-lokale og lounge område

Det første du altid vil møde når du træder ind i Pure Performance Fitness er receptionen, hvor du finder computeren til at fremøde dig til fitness, Indoor Bike samt holdtræning. Der vil være en medarbejder, du kan spørge til råds i bemandingstiden (se åbningstider nederst på siden)

I centeret findes også et test-lokale, hvor der er mulighed for diverse målinger, test, coaching samt fotografering til før/efter billeder af klienter i personlig træningsforløb. 

Når du er godt færdig med din træning, er der i vores lounge område rig mulighed for at slappe af med vand, kaffe eller et af vores andre forfriskende produkter,  der findes i centeret. 


Indoor bike salen

Salen er næsten 80 kvm, højt til loftet og udluftningen er i top. Her finder du 24 TechnoGym Bikes!

Ydermere vil der i forbindselse med Indoor Bike salen være adgang til Club Virtuel for medlemmerne. De virtuelle indoor cycling-lektioner danner grundlaget for Club Vitual-konceptet. Medlemmerne kan på alle tider af døgnet følge en indoor cycling-lektion ved at bruge de unikke virtuelle træningslektioner. Du eller flere kan benytte salen, når det passer jer inden for vores åbningstider samt hvis I ikke havde mulighed for at deltage, da vores Indoor Bike intruktører gav den gas i sadlen.